Samenwerking versterkt de regio en dat is de enige sleutel tot succes!
Adele Luijten – ON12

BTM is dé verbindende factor, organiseert en is op de hoogte van het laatste nieuws!
Els de Kok – OVAS

Samen ideeën opdoen, samen krijgen we het geregeld, samen staan we sterk!
Harrie Bisschops – Dentgenbach

BTM verbind, deelt, werkt samen en maakt regionale kansen en mogelijkheden inzichtelijk! Daarnaast ontlasten zij onze vereniging als het gaat om administratieve werkzaamheden.
Leo Wijshoff – Business in Brunssum

BTM biedt ons een belangrijk (kennis)netwerk in de regio. Daarnaast zorgt zij voor slagkracht richting het bestuur van onze gemeente.
Maurice Daemen – Business in Brunssum

BTM is de vraagbaak voor bedrijven en een spil in de communicatie met overheden (regelgeving). Daarnaast verbindt BTM bedrijven én bedrijventerreinen!
Peter Hinskens – BBN

BTM staat voor: Algemeen belang, structuur naar gemeentes, samenwerking, voordelen inkoop, verbetering bedrijventerreinen, beheer en onderhoud, veiligheid, informatie en belangen uitwisselen, infrastructuur & lieve secretaresses.
Peter Jeurissen – OVAS

BTM behartigd onze belangen en biedt ons een groot netwerk. Daarnaast zorgt BTM ervoor dat wij in de regio samen sterk staan!
Ralf Steinbusch – IKB

BTM behartigd onze belangen en zorgt voor grotere slagkracht door deze te bundelen met de andere bedrijventerreinen!
Robert Paes – Vereniging Dentgenbach

BTM opent deuren voor zaken die de ondernemers op bedrijfsniveau lastiger, zo niet onmogelijk, kunnen realiseren. Daarnaast vormt BTM een belangrijk platform waar het regionale bedrijfsleven en het openbaar bestuur elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. De uitwisseling van kennis en ervaringen is van groot belang.
Wil Sijstermans – IKB