Slide 1 - copy
Bedrijventerreinen

Er is in de Stadsregio Parkstad Limburg sprake van een voortvarende aanpak en er wordt grensoverschrijdend samengewerkt aan de thema’s economie & toerisme, wonen & herstructurering, ruimte en mobiliteit. Den Haag noemt de regio niet voor niets als voorbeeld voor vele andere regio’s!

Met Aken, Luik en Hasselt in de buurt telt de regio ruim 4 miljoen mensen. Daarnaast werd Parkstad Limburg eerder al door het World Travel & Tourism Council uitgeroepen tot beste bestemming ter wereld.

De Stadsregio Parkstad Limburg kent een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van terreinen met 3 vestigingen tot terreinen met honderden vestigingen. De lokale verenigingen die actief zijn op de bedrijventerreinen in de regio tellen samen meer dan 500 leden. Daarnaast is de regio voor veel bedrijven zeer aantrekkelijk omdat er binnen een straal van 100km maar liefst 8 vliegvelden te vinden zijn. Op een steenworp afstand vind men verder ook één van de grootste binnenhavens van Nederland en alle bedrijventerreinen zijn goed ontsloten door auto- en/of snelwegen.

Gemeenten waar BTM actief is

Bouwberg

Emma

Haefland

Hendrik E.O.

Ora Et Labora

Rode Beek

De Horsel

De Reuken

De Steeg

Autoboulevard

Beitel & Baaks-Soureth

Coriopolis

De Kissel

De Koumen

Emma Heerlen

In de Cramer

Litscherveld

Nieuw Einde

Prinsenstraat E.o.

Smitzerveld

Ten Esschen

Trilandis

Weggebekker

Wijngaardsweg

Dentgenbach

Euregiopark

Julia

Rodaboulevard

Spekholzerheide

Willem Sophia

Abdissenbosch

Rukkenerweg

Strijthagen

Bocholtzerweg

Lindelaufer Gewande

“Wij zijn hét samenwerkingsverband op de bedrijventerreinen in de regio Parkstad.”

Krachtige bedrijventerreinen leveren een cruciale bijdrage aan de plaatselijke en regionale economie. Zij bieden werkgelegenheid en realiseren waarde toename voor zowel de gemeente alsook de vastgoedeigenaren.