De stichting Parkstad Limburg Economy Award (PLEA) beloont ondernemerschap en draagt haar steentje bij aan het versterken van de economische bedrijvigheid in de regio Parkstad. Daarnaast hebben zij als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de aantrekkelijkheid en het imago van de regio. Parkstad is dé plek voor (startende) ondernemers!

In de afgelopen 18 jaar hebben ondernemers uit zeer verschillende branches de felbegeerde Economy of Talent Award in ontvangst mogen nemen. Ook dit jaar hopen een aantal ondernemers weer deze awards mee naar huis te mogen nemen. Inmiddels is alweer een maand geleden de top 3 voor beide awards bekend gemaakt.

Op zaterdag 15 oktober wordt, tijdens een wervelend gala, bekend gemaakt wie de winnaars zijn. De stichting Parkstad Limburg Economy Award nodigt jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn! Meer informatie over het verkrijgen van tickets tref je aan in dit document. Daarnaast zijn er nog sponsorpakketten beschikbaar die in ditzelfde document worden toegelicht.