Ons team

Het team van BTM bestaat uit een hechte club, ambitieuze professionals die elke dag weer gaan voor een goed vestigingsklimaat op de bedrijventerreinen in Parkstad Limburg. Voor de uitvoering van het takenpakket van BTM hebben wij opdracht verleend aan C’magne B.V. Al onze teamleden zijn dan ook in dienst bij C’magne maar zijn daardoor zeker niet minder toegewijd aan BTM. Wij stellen ons graag aan je voor! Wie zijn we? Wat doen we? En hoe kun je ons bereiken? Je leest het hier allemaal!

We are hiring! Kom jij ons team versterken? Lees hier onze openstaande vacature.

Frank Jeuring

Frank Jeuring

Bedrijventerreinmanager

Frank is met zijn vrouw en zoon woonachtig in Heerlen. Frank is fervent waterpoloër en gaat graag een stuk wielrennen door ons mooie Parkstad. Sinds 2014 is hij als bedrijventerreinmanager werkzaam voor BTM en is hij hét aanspreekpunt voor de ondernemers op de bedrijventerreinen. Geen uitdaging is hem te groot dus loop je ergens tegen aan of heb je een vraag? Meld je dan snel bij Frank.

f.jeuring@btmparkstad.nl
06-36120168

Rebecca Pöschkens

Rebecca Pöschkens

Projectmanager

Rebecca woont in het kleine dorpje Eys en maakt in haar vrije tijd graag lange wandelingen door ‘haar’ mooie heuvelland. Het plannen van een stedentrip staat daarnaast altijd hoog op haar lijstje. Naast haar functie als projectmanager bij BTM verzorgt Rebecca de secretariële ondersteuning van de bij ons aangesloten ondernemersverenigingen op de bedrijventerreinen.

r.poschkens@cmagne.com / secretariaatbt@cmagne.com
06-11185600

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Jan Campertstraat 5

6416 SG Heerlen

045 208 0595

info@btmparkstad.nl

Contactformulier