Ons team

Het team van BTM bestaat uit een hechte club, ambitieuze professionals die elke dag weer gaan voor een goed vestigingsklimaat op de bedrijventerreinen in Parkstad Limburg. Voor de uitvoering van het takenpakket van BTM hebben wij opdracht verleend aan C’magne B.V. Al onze teamleden zijn dan ook in dienst bij C’magne maar zijn daardoor zeker niet minder toegewijd aan BTM. Wij stellen ons graag aan je voor! Wie zijn we? Wat doen we? En hoe kun je ons bereiken? Je leest het hier allemaal!

Frank Jeuring

Frank Jeuring

Bedrijventerreinmanager

Frank is met zijn vrouw en zoon woonachtig in Heerlen. Frank is fervent waterpoloër en gaat graag een stuk wielrennen door ons mooie Parkstad. Sinds 2014 is hij als bedrijventerreinmanager werkzaam voor BTM en is hij hét aanspreekpunt voor de ondernemers op de bedrijventerreinen. Geen uitdaging is hem te groot dus loop je ergens tegen aan of heb je een vraag? Meld je dan snel bij Frank.

f.jeuring@btmparkstad.nl
06-36120168

Vera Tummers

Vera Tummers

Projectmanager communicatie

Vera is in haar vrije tijd vooral actief in de hondensport (Agility). Zij is woonachtig in Brunssum en al sinds 2004 in verschillende rollen betrokken bij de werkzaamheden van BTM Parkstad. Na een korte tussenstop als locatiemanager bij de Gemeente Kerkrade hebben wij haar in 2022 weer in ons team mogen verwelkomen. Vera houdt zich hoofdzakelijk bezig met alle werkzaamheden rondom communicatie. Maar natuurlijk is zij altijd bereid om wanneer nodig hand en span diensten te leveren op andere vlakken.

v.tummers@cmagne.com
06-25084994

Alma Gulpers-Jamin

Alma Gulpers-Jamin

Management assistente

Alma is met haar man, zoon en bonuskinderen woonachtig in Landgraaf. Alma is onze rechterhand die altijd klaar staat om ons team waar nodig te ondersteunen. Daarnaast verzorgt zij voor een groot aantal ondernemersverenigingen die actief zijn in ons werkgebied de secretariële werkzaamheden. Met roots in de horeca staat klanttevredenheid bij Alma op nummer 1 dus geen vraag is voor haar teveel.

a.gulpers@cmagne.com / secretariaatbt@cmagne.com
045-2080595

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Jan Campertstraat 5

6416 SG Heerlen

045 208 0595

info@btmparkstad.nl

Contactformulier