Ons Team

Het team van BTM bestaat uit een hechte club, ambitieuze professionals die elke dag weer gaan voor een goed vestigingsklimaat op de bedrijventerreinen in Parkstad Limburg. Voor de uitvoering van het takenpakket van BTM hebben wij opdracht verleent aan C’magne B.V. Al onze teamleden zijn dan ook in dienst bij C’magne maar zijn daardoor zeker niet minder toegewijd aan BTM. Wij stellen ons graag aan je voor! Wie zijn we? Wat doen we? En hoe kun je ons bereiken? Je leest het hier allemaal!
Frank Jeuring

Frank Jeuring

Bedrijventerreinmanager

Frank is met zijn vrouw en zoon woonachtig in Heerlen. Frank is fervent waterpoloër en gaat graag een stuk wielrennen door ons mooie Parkstad. Sinds 2014 is hij als bedrijventerreinmanager werkzaam voor BTM en is hij hét aanspreekpunt voor de ondernemers op de bedrijventerreinen. Geen uitdaging is hem te groot dus loop je ergens tegen aan of heb je een vraag? Meld je dan snel bij Frank.

f.jeuring@btmparkstad.nl
06-36120168

Vera Tummers

Vera Tummers

Projectmanager

Vera woont met haar hondjes in het groene Brunssum. In haar vrije tijd gaat ze dan ook graag een stuk wandelen op de Brunssumerheide of Tevenerheide. Daarnaast komt zij met hondje Swiffer graag bij B.O.S. Jumpers waar Swiffer agility leert. Vera begon haar carrière bij BTM al tijdens haar stage in 2004. Daarna volgende al snel vakantiewerk en na een korte tussenpauze werd zijn in 2006 één van de vertrouwde gezichten van BTM. Vera is als projectmanager voor ons aan het werk maar eigenlijk kun je met jouw vragen bij haar terecht. Zij zal er voor zorgen dat je vraag linksom of rechtsom beantwoord wordt.

v.tummers@btmparkstad.nl
06-11690949

Rob Bosma

Rob Bosma

Projectmanager

Rob woont met zijn vrouw Sylvia in Hoensbroek. Tot 1 januari 2018 was Rob werkzaam als acquisitie- en accountmanager bedrijven bij de gemeente Heerlen. Medio 2019 is Rob voor 1 dag in de week gestart als projectmanager voor BTM. Rob is daarnaast fervent ijshockeyliefhebber en maakt graag verre reizen. Ook wandelen en fietsen behoren tot zijn hobby’s. Van zijn vrije tijd probeert hij dagelijks samen met Sylvia volop te genieten. Via BTM wilt Rob graag een bijdrage leveren aan de optimalisatie van de bedrijventerreinen in Parkstad Limburg en de collectieve belangen van de aldaar gevestigde bedrijven.

r.bosma@btmparkstad.com
06-51785621

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Jan Campertstraat 5

6416 SG Heerlen

045 208 0595

info@btmparkstad.nl

Contactformulier