Ons team

Het team van BTM bestaat uit een hechte club, ambitieuze professionals die elke dag weer gaan voor een goed vestigingsklimaat op de bedrijventerreinen in Parkstad Limburg. Voor de uitvoering van het takenpakket van BTM hebben wij opdracht verleend aan C’magne B.V. Al onze teamleden zijn dan ook in dienst bij C’magne maar zijn daardoor zeker niet minder toegewijd aan BTM. Wij stellen ons graag aan je voor! Wie zijn we? Wat doen we? En hoe kun je ons bereiken? Je leest het hier allemaal!

Wil jij onderdeel worden van ons team? Klik hier voor onze openstaande vacature(s).

Frank Jeuring

Frank Jeuring

Bedrijventerreinmanager

Frank is met zijn vrouw en zoon woonachtig in Heerlen. Frank is fervent waterpoloër en gaat graag een stuk wielrennen door ons mooie Parkstad. Sinds 2014 is hij als bedrijventerreinmanager werkzaam voor BTM en is hij hét aanspreekpunt voor de ondernemers op de bedrijventerreinen. Geen uitdaging is hem te groot dus loop je ergens tegen aan of heb je een vraag? Meld je dan snel bij Frank.

f.jeuring@btmparkstad.nl
06-36120168

Rebecca Pöschkens

Rebecca Pöschkens

Projectmedewerker

Op 1 december 2020 hebben wij Rebecca in ons team mogen verwelkomen als projectmedewerker. Rebecca woont in het kleine dorpje Eys en maakt in haar vrije tijd graag lange wandelingen door ‘haar’ mooie heuvelland. Het plannen van een stedentrip staat daarnaast altijd hoog op haar lijstje. Als projectmedewerker bij BTM staat Rebecca altijd voor ons team klaar om ons waar dan ook te ontlasten. Daarnaast verzorgt zij de secretariële ondersteuning van de bij ons aangesloten ondernemersverenigingen op de bedrijventerreinen.

r.poschkens@cmagne.com / secretariaatbt@cmagne.com
06-11185600

Rob Bosma

Rob Bosma

Projectmanager

Rob woont met zijn vrouw Sylvia in Hoensbroek. Tot 1 januari 2018 was Rob werkzaam als acquisitie- en accountmanager bedrijven bij de gemeente Heerlen. Medio 2019 is Rob voor 1 dag in de week gestart als projectmanager voor BTM. Rob is daarnaast fervent ijshockeyliefhebber en maakt graag verre reizen. Ook wandelen en fietsen behoren tot zijn hobby’s. Van zijn vrije tijd probeert hij dagelijks samen met Sylvia volop te genieten. Via BTM wilt Rob graag een bijdrage leveren aan de optimalisatie van de bedrijventerreinen in Parkstad Limburg en de collectieve belangen van de aldaar gevestigde bedrijven.

r.bosma@btmparkstad.com
06-51785621

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Jan Campertstraat 5

6416 SG Heerlen

045 208 0595

info@btmparkstad.nl

Contactformulier