Kennis is macht, een eeuwenoude wijsheid. Overal om je heen wordt gesproken over duurzaam ondernemen. Denk aan: de kansen van artificial intelligence of de kracht van data analyse. Je vraagt je wellicht af “wat bedoelen ze hier in hemelsnaam mee” maar meer nog: je hebt ook nog een bedrijf te runnen. Moet en kun je hier dan wel tijd voor nemen? Het antwoord is: ja!

Vanaf maart starten weer vijf kennistrajecten, op locatie in Limburg en opgezet rond actuele thema’s.
Deze kennistrajecten staan open voor alle Limburgse mkb ondernemers. LIOF biedt deze aan samen met kennisinstellingen als Hogeschool Zuyd en Maastricht University.

Vijf redenen om je in te schrijven
1. Je leert in korte tijd de nieuwste ontwikkelingen en technieken
2. Je leert van professionals zoals Hogeschool Zuyd en Maastricht University
3. Je leert samen met én van collega ondernemers
4. Je leert in een inspirerende omgeving; op locatie bij de kennisinstellingen
5. Je zet samen met studenten en docenten de kennis meteen om in jouw eigen praktijkcase.

Thema’s van vandaag die aansluiten bij de weg naar morgen
In de kennistrajecten ontdek je dat abstracte thema’s concreet voordeel opleveren voor je bedrijf. Economisch rendement nú maar je bedrijf zet ook meteen stappen om future proof te worden. Noodzakelijk om concurrerend te blijven én nodig om onze samenleving duurzaam te laten groeien. Want artificial intelligence kan computers taken laten uitvoeren waar normaal gesproken menselijke intelligentie voor nodig is. Slim maar ook in deze tijd van grote personeelstekorten hard nodig. En design thinking leert je om ideeën snel om te zetten in innovaties waarmee je je slagkracht vergroot. Slechts een greep uit de thema’s.

LIOF betaalt 75% van jouw deelname

Wil jij je inschrijven voor een van deze kennistrajecten? LIOF vergoed jou 75% van de deelnamekosten. Dit gebeurt vanuit het LIOF programma ‘CollectiefProject’.
En dat is nog niet alles: je gaat samen met studenten en docenten aan de slag met een concreet vraagstuk binnen jouw bedrijf.

Alle kennistrajecten op een rij
Wil je meer weten over het volledige aanbod dan klik dan hier.

LIOF staat klaar om jouw vragen te beantwoorden
We kunnen ons voorstellen dat je misschien eerst een oriënterend gesprek wilt om te bepalen welk traject voor jouw bedrijf het beste van toepassing is. En wellicht wil je ook weten hoe LIOF je dan concreet gaat helpen. Neem dan gerust contact met ons op. Je vindt de contactgegevens hier.