Wat doe je als jouw bedrijf straks minder gas kan krijgen? Of als de energierekening van jouw bedrijf alleen maar hoger wordt? En hoe ga je om met jouw grondstoffen die schaarser of duurder worden of onnodig milieubelastend zijn? Op 28 september organiseert LIOF een event voor ondernemers die hun energie- en/of materiaalgebruik willen reduceren of verduurzamen, maar misschien nog niet goed weten waar ze moeten beginnen. Met dit event geven we je inzichten die tot een oplossing voor jouw duurzaamheidsvraagstuk kunnen leiden. Met inspirerende verhalen van mede-ondernemers en experts worden volop voorbeelden, ideeën en tips aangereikt. En met een rondleiding bij het Maastrichtse bedrijf Healix.

 

Tijd en locatie

Het event start ’s ochtends bij het Center Court op de Brightlands Chemelot Campus.
Start: 09:15 uur
Rondleiding Chill: 11.:00 uur
Lunch: 12:00 uur
Bedrijfsbezoek Healix: 14:00 uur
Afronding: 16:45 uur.

Ochtendprogramma

Met dit event geeft LIOF je inzichten die tot een oplossing voor jouw duurzaamheidsvraagstuk kunnen leiden. Met inspirerende verhalen van mede-ondernemers en experts worden volop voorbeelden, ideeën en tips aangereikt. Ook worden de verschillende ondersteuningsmogelijkheden die LIOF kan bieden besproken en kun je met eigen ogen ervaren wat Chemelot Innovation & Learning Labs (CHILL) voor jou kan betekenen, tijdens een rondleiding door de faciliteiten van CHILL.

CHILL

CHILL doet veel onderzoek in opdracht van bedrijven op het gebied van (biobased) materialen en chemie. Onderzoek dat in veel gevallen leidt tot minder of ander duurzaam materiaalgebruik.

Lunch en middagprogramma

Het ochtendprogramma wordt afgesloten met een netwerklunch die de basis biedt voor het middagprogramma: een bedrijfsbezoek aan Healix in Maastricht. Een bedrijf dat afval gebruikt om waarde te creëren. Een goede business case voor het bedrijf en een mooie stap voor de verbetering van de wereld.

 

Kortom…

… een inspirerende dag, vol kennis en ideeën en de gelegenheid om direct met collega-ondernemers te praten over mogelijkheden tot verduurzaming binnen jouw bedrijf!

 

AANMELDEN