Beste ondernemer,

Stadsregio Parkstad Limburg, Cultura Nova Club van 100 en Cultura Nova Festival nodigen u uit voor Zondagochtend | AI en kunst door Playfield op zondag 27 augustus om 11.00 in het Royal Theater op het Stationsplein in Heerlen.

Tijdens deze lezing wordt een voorbeeld gegeven van hoe de creatieve sector omgaat met Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie). Aan de hand van enkele voorstellingen die tijdens Cultura Nova te zien zijn, wordt getoond hoe een project ontstaat van algoritme tot verbeelding.

Van algoritme tot verbeelding

Drie opwindende projecten staan centraal: Playfield met Rumor // unfolding futures, Philzuid met Uncertain Four Seasons en Davy van Gerven met Litanie van een Terugkeer. De projecten die aan bod komen belichten het gebruik van AI in de kunsten en werpen een uniek licht op de uitdagingen en bijzonderheden van deze technologie. Een project daarvan is zelfs een samenwerking tussen een universiteit, een ondernemer en een kunstenaarscollectief. Komt u deze creativiteit en zoektocht naar het omgaan met AI ook tegen in uw ondernemerschap?

Bent u geïnteresseerd geraakt of wilt u na deze inspirerende lezing prettig netwerken in een ongedwongen festivalomgeving? Meld u dan nu aan via onderstaande knop!

Als bijdrage vragen we €5. Hiermee krijgt u iets lekkers bij de koffie of thee.

Deze ondernemersactiviteit wordt mede mogelijk gemaakt door: Stadsregio Parkstad Limburg, de Cultura Nova Club van 100 en Festival Cultura Nova.

Aanmelden

 

Cultura Nova

Cultura Nova is een jaarlijks terugkerend, tiendaags internationaal theaterfestival in Heerlen en omgeving. Sinds de eerste editie in 1991 biedt het festival theater, film, dans, muziek en beeldende kunst, vaak op ongewone locaties, in samenwerking met culturele en andere partners, zoals Parkstad Limburg Theaters, SCHUNCK Glaspaleis, poppodium NIEUWE NOR en Filmhuis De Spiegel.

Cultura Nova daagt uit, prikkelt, verrast en boeit.

Naar culturanova.nl