Op donderdag 4 maart van 16.00-17.00 organiseert Brightlands de (online) miniMaster: Online Zichtbaarheid en Marketing. Doel van deze miniMaster is ondernemers in het mkb te helpen met de do’s en don’ts om de online zichtbaarheid en online vindbaarheid om zo het bereik via website en socialmediakanalen te vergroten.

Datum: 4 maart 2021, 16.00-17.00

 

Weet u dat meer dan 80% van de consumenten reeds online shopt en dat slechts 15% van het MKB online diensten en producten aanbiedt?

Juist voor deze doelgroep is samen met de overheid het MKB Datalab Limburg opgezet daar verandering in te brengen. Samen met de partners van het MKB Datalab Limburg wil men bedrijven in praktische MiniMasters prikkelen om zich te verdiepen én samen met de partners uw bedrijf helpen om te starten met digitalisering.
Na deze kennissessie kunt u met een online quick-scan meer inzicht krijgen in de kansen van online zichtbaarheid en vindbaarheid. Met de uitkomsten van zo’n scan kunt u weer concrete vervolgstappen zetten om de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten. U kunt er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met studenten van het MKB Datalab Limburg. Meld u nu aan en kijk hoe we de zichtbaarheid van uw bedrijf kunnen vergroten.

 

Aanmelden

Zorg dat u erbij bent! Meld u aan voor een of meerdere miniMasters door op de links in de kalender te klikken. Voor ondernemers in het mkb zijn er géén kosten verbonden aan deelname aan de miniMasters.
U kunt zich inschrijven per sessie of voor alle sessies. De sessies vinden in eerste instantie online plaats – en zodra het mogelijk is offline. Brightlands volgt de corona richtlijnen van het RIVM.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het MKB Datalab Limburg via info@digitalewerkplaatsen.nl

AANMELDEN