Eindevent: Transforming Waste into Profit
6 december 2023 | 14.00 – 18.00 
ECI Roermond | ECI 13, 6041 MA Roermond

LIOF nodigt je graag uit voor een buitengewone middag vol inspiratie op woensdag 6 december 2023. Tussen 14u en 18u verwelkomen zij jou om de resultaten van het innovatieve project FromWaste2Profit (FW2P) te presenteren. Een interessante uiteenzetting zal de successen en mijlpalen van dit project belichten. Een uitgelezen kans om te zien hoe we samen met tal van bedrijven afval hebben weten om te zetten in welvaart en duurzame oplossingen.

Kijk de video voor de verhalen van andere ondernemers!

Tijdens deze bijeenkomst zullen er boeiende keynote sprekers aanwezig zijn om jullie te inspireren met hun kennis en expertise. Zij zullen jullie meenemen in de wereld van duurzaamheid, innovatie en circulaire economie. Een bron van vernieuwende ideeën en eye-opening inzichten die jouw horizon verbreedt.

Als kers op de taart zal er een interactieve expo plaatsvinden waarin verschillende projecten die binnen FW2P zijn gerealiseerd worden tentoongesteld. Een exclusieve gelegenheid om de innovatieve producten en processen te bewonderen die voortgekomen zijn uit dit ambitieuze initiatief.

Programma
13h30 – Ontvangst
14h00 – Introductie door Interreg
14h10 – Keynote speaker: Karine Van Doorsselaer
14h40 – Keynote speaker: Joris Smeyers
15h10 – From Waste 2 Profit – Project resultaten
15h25 – Paneldiscussie with HDM, The One Project en ITFT
15h55 – Closing Remarks
16h00 – Networking reception & exhibitions

Wil je deze namiddag graag bijwonen?
Aarzel dan niet en schrijf je in door hier te klikken.