Ben je ondernemer in de maakindustrie en zoek je ondersteuning voor de toepassing van digitale oplossingen om je bedrijf slimmer en efficiënter te maken? Kom dan naar dit openingsevent van Klik op Morgen, hèt ondersteuningsprogramma voor digitalisering, speciaal voor MKB-ondernemers in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Deze kick-off is de start van een programma dat meerdere jaren gaat lopen.

De kick-off staat bol van inspiratie door collega-ondernemers, die delen hoe zij soms met kleine stappen verrassend grote resultaten hebben behaald. Gastspreker Menno Lanting zal zorgen voor verrassende kijk op de alledaagse praktijk en uiteraard zorgen wij voor voldoende netwerkmogelijkheden aansluitend.

Wanneer
Het event vindt plaats op 27 september van 14.30 uur tot 19.00 uur.

Locatie en aanmelden
Locatie is het Experience Center op de Brainport Industries Campus in Eindhoven.

Wil jij als ondernemer als een van de eerste concrete stappen maken in verdere digitalisering binnen je bedrijf? Sluit dan aan en meld je aan via de button.

Ja, ik ben er graag bij op 27 september!

Klik op morgen wordt georganiseerd vanuit European Digital Innovation Hub Zuid-Nederland: EDIH Zuid-Nederland is er voor de MKB-maakindustrie, inclusief de toeleverindustrie en onderhoudsbedrijven in sectoren als agrifood, procesindustrie, semicon, medical systems, machinebouw en de automotive industrie. Elk van deze sectoren heeft zijn eigen uitdagingen, EDIH Zuid-Nederland focust op praktische en concrete stappen vooruit en zoekt daarbij per branche de beste digitale middelen.

EDIH wordt verzorgd door BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij) LIOF TNO Brainport Development EAISI – Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute Midpoint Brabant Impuls Zeeland Brainport Industries FME JADS – Jheronimus Academy of Data Science AgriFood Capital NOB EIT Digital Koninklijke Metaalunie Brightlands Chemelot Campus REWIN West-Brabant.