Van 9-12 mei 2023  vindt in München wederom de beurs Transport Logistic (www.transportlogistic.de) plaats. Transport Logistic is met meer dan 2.000 exposanten en meer dan 60.000 bezoekers één van de belangrijkste internationale beurzen als het gaat om logistiek, mobiliteit, IT en supply-chain management.

 

Limburg logistieke stand

Ook dit jaar slaan ELC Limburg en LIOF, voor de derde keer, de handen ineen om samen met het Limburgse logistieke bedrijfsleven de sterke Limburg-propositie te presenteren op het gebied van duurzaamheid en innovatie tijdens TL 2023. De gezamenlijke Limburg stand zal vergelijkbaar zijn met de stand van de voorgaande jaren, met ruimte voor ten minste 18 Limburgse bedrijven uit de logistiek. Doel is het creëren van exposure voor jouw bedrijf vanuit één gezamenlijke look-and-feel, waarmee de kracht van de Limburgse logistieke sector met name op het gebied van innovatie en duurzaamheid wordt benadrukt.

Zet jouw bedrijf op de kaart

Deelname aan Transport Logistic München 2023 is bij uitstek geschikt om nieuwe contacten op te doen in het internationale logistieke en verladende werkveld. Netwerken, naamsbekendheid en up-to-date blijven van de marktontwikkelingen binnen de logistiek staat centraal voor exposanten van deze beurs. Het is een uitstekend event en door de uitstraling van de Limburg stand profiteer je van meer exposure en kun je gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten zoals onder andere een gezamenlijke service unit en collectieve ontvangsten. Je kunt tevens potentiële nieuwe en bestaande klanten uitnodigen.

Kosten door deelname

Door de gezamenlijke kostendeling is dit dé mogelijkheid om tegen betrekkelijk lage kosten onderdeel van de beurs uit te maken. Net als andere jaren proberen we de kosten te minimaliseren en toch maximale kwaliteit en exposure voor onze standhouders te realiseren. Je betaalt een gereduceerd tarief van € 10.000 (excl. BTW en excl. reis- en verblijfskosten).

Wat is hierbij inbegrepen?
•    Een eigen plek binnen de Limburg stand conform het concept van de voorgaande jaren, met voldoende mogelijkheid om jouw bedrijf te presenteren;
•    Gezamenlijk diner op een nog nader te bepalen beursavond;
•    Georganiseerde borrel(s) op de beurs voor jou én je zakelijke contacten;
•    Catering tijdens de gehele beurs;
•    Gezamenlijke marketing en communicatie waardoor maximale exposure voor jouw bedrijf wordt gegarandeerd.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. We zullen bij voorkeur in één hotel verblijven. De organisatie hiervan is in onze handen.
Voorwaarden
Voor alle voorwaarden: klik hier.

Interesse in deelname?

Wil je deelnemen aan de Limburg stand, dan vragen wij je om vóór 25 augustus het formulier (onder de button) in te vullen en te retourneren. We gaan ervan uit dat per deelnemend bedrijf/organisatie minimaal twee personen van directie/ management niveau aanwezig zullen zijn gedurende de vier beursdagen. Wij berichten je zo snel mogelijk na sluitingstermijn of wij jouw aanmelding kunnen honoreren.

Voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met Valentina Marjanovic, programma manager, via mail: tlm23@liof.nl of per telefoon: 06-15547285.

Wij zien je graag op de Limburg stand!
Bestuur Stichting Promotie Logistiek Limburg: ELC Limburg en LIOF

JA IK WIL DEELNEMEN