Limburgse MKB’s krijgen de kans om hun bedrijfssystemen onder handen te laten nemen door ethische hackers, om vervolgens de bedreigingen, die zij tegenkomen te laten oplossen door IT-bedrijf KEMBIT en studenten van het VISTA college. Een aantal plekken in deze pilot zijn al bezet, maar voor de laatste plekken bieden we jou graag de kans om mee te doen!

 

Beperkte kosten

Alle acties die uitgevoerd worden door KEMBIT en de studenten, zijn voor jou als ondernemer volledig KOSTENLOOS. De enige investering die je doet, is in de cyberscan. Hiervan wordt de helft van de investering betaald door PVO Limburg. De kosten voor jou bedragen slechts €250,- tot €350,-, afhankelijk van de complexiteit en grootte van jouw organisatie.

 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Neem contact op met Tamara Rouette via info@pvo-limburg.nl om je aan te melden voor de pilot of voor meer informatie.

 

Bedrijven met twee tot maximaal twintig medewerkers kunnen deelnemen. Of je nu al de Cyberscan hebt laten doen, of nog wilt laten doen: in beide gevallen kom je in aanmerking! Zet in 2024 de stap naar een cyberveiliger bedrijf. Dit kan gemakkelijk via één klik.

 

IK WIL MEEDOEN AAN DE PILOT OF MEER INFORMATIE