Op 29 september presenteert Discovery Museum de eerste editie van Power Up, een kennis- en netwerkevenement voor professionals.

De wereld een beetje beter maken, dat doet Discovery samen met publiek, bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke partners. Zij nodigen mensen uit zich onder te dompelen in kennis en nieuwe inzichten. En vragen te stellen over hoe we onze toekomst creëren en welke rol het verleden en de mogelijkheden van wetenschap en techniek herin spelen. Op die manier dragen we elke dag bij aan een samenleving die de vaardigheden ontwikkelt voor de wereld van morgen. Een netwerk van partners maakt mogelijk dat je steeds weer iets nieuws ontdekt in Discovery Museum!

Meld je nu aan voor Power Up @Discovery Museum en bouw mee aan die wereld van morgen. Wat kun je verwachten tijdens Power Up @ Discovery Museum?

  • De laatste ondernemerstrends en toekomstvoorspellingen tijdens een keynote van trendwatcher Richard van Hooijdonk. Richard van Hooijdonk is een autoriteit op het gebied van de opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Van Hooijdonk vertelt ons welke uitdagingen en bedreigingen in deze trends schuilen en welke baanbrekende mogelijkheden ze ons bieden.
  • Hoor meer over de MAEX en maatschappelijke aandelen.
  • Geniet van een walking dinner in het unieke multimediale Aarde theater.
  • Borrel samen met andere ondernemers in een inspirerende omgeving.
  • Krijg een exclusieve preview van de nieuwe expositie Zeker Weten?!
  • Laat je rondleiden door het museum.

De eerste editie van Power Up @ Disocvery Musesum is op donderdag 29 september 2022 van 16.30-21.00 uur. Deelname aan dit kennis- en netwerkevenement is gratis. Een vrije donatie wordt gewaardeerd en draagt bij aan het realiseren van vernieuwende, inspirerende en interactieve programmering in Discovery Museum.

Zakelijke introducés zijn eveneens van harte welkom!

Aanmelden voor dit evenement is noodzakelijk en kan tot en met 8 september 2022.

AANMELDEN