De stemmen zijn geteld en wat was het spannend! Recent werden de 10 genomineerden voor de Parkstad Limburg Economy en Talent Award 2024 bekend maken. Onder deze genomineerde ook weer 3 toppers gevestigd op onze bedrijventerreinen.

Deze top 10 levert deze maand een pitch aan bij de onafhankelijke jury. In deze pitch presenteren de ondernemers hun bedrijf en benoemen zij op welke wijze er een bijdrage geleverd wordt aan de economische bedrijvigheid en maatschappelijke uitdagingen van de regio Parkstad.

Op 24 juni heeft de onafhankelijke jury de pitches besproken en beoordeelt aan de hand van een aantal vooraf gestelde criteria. Op basis hiervan wordt de top 3 bekend gemaakt.

In september worden alle ondernemers die in de top 3 zijn geëindigd bezocht door de jury. Daarna stelt de jury een eindbeoordeling/juryrapport op.

Op zaterdag 12 oktober worden dé ondernemersprijzen van Parkstad uitgereikt tijdens een spetterend gala (Noteer alvast in jouw agenda!). Waar het gala plaatsvindt, blijft nog heel éven een verrassing!

Genomineerden, allen voor de Parkstad Limburg Economy Award, vanuit onze bedrijventerreinen zijn:

  • Condor Wonen (Bedrijventerrein Rodaboulevard Kerkrade)
  • Lempers Select (Bedrijventerrein Nieuw Eijckholt Heerlen)
  • Van de Kreeke Groep (Bedrijventerrein de Horsel Beekdaelen)