Cruyff wist het al: ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’. De huidige tijd dwingt tot een andere kijk op zaken: is mijn huidige businessmodel houdbaar, wat vinden mijn klanten nu belangrijk, wie zijn mijn nieuwe samenwerkingspartners, hoe digitaliseer ik mijn processen? Kortom vragen waarover u zult nadenken en waarbij Zuyd u kan helpen.

Daarvoor organiseert men in de week van 25 mei het eerste online speeddate-event. Een week lang kunt u studenten van Zuyd ontmoeten. Studenten die voor u aan de slag kunnen om de antwoorden te vinden op uw vragen. Als (afstudeer)stagiairs of nieuwe (tijdelijke) medewerker.

 

Hoe doet u mee?
In de week van 25 mei kunt u elke ochtend of middag, met studenten in gesprek. Online! In een 1-op-1 gesprek. Elk gesprek duurt maximaal 15 minuten. Vervolgens bepaalt u in onderling overleg of de ontmoeting leidt tot een tweede gesprek.

Als u mee wilt doen, bent u minimaal 2 dagdelen beschikbaar. U bepaalt met welk videoprogramma u de student online uitnodigt en stuurt Zuyd de link. Zij zorgen ervoor dat de link beschikbaar is voor de student(en) die inschrijven op uw sessie. Voor elke sessie worden 15 minuten gepland, de gesprekspartners houden zelf de tijd in de gaten.

 

Meld u aan!
Vanaf 6 mei kunt u zich aanmelden via www.careerservices.zuyd.nl

Zodra uw aanmelding bij Zuyd binnen is, zet men uw aanbod open voor studenten. Zij kunnen zich vanaf 12 mei aanmelden. Zodra een student zich voor een van uw sessies heeft aangemeld, krijgt u hierover een emailbericht.

Heeft u vragen, bel of mail met Zuyd via: 088-9893 000 of kic@zuyd.nl

Hoe de toekomst er ook uit zal zien: hij komt, dus maak er het beste van.