Beschrijving

Met meer dan 350 km grens met België en Duitsland is Limburg bij uitstek een provincie voor internationale handel. Al veel Limburgse bedrijven weten zakenpartners aan de andere kant van de grens te vinden. Ook buiten de grensregio liggen er economische kansen. LIOF International Trade Development helpt Limburgse ondernemers deze kansen te identificeren, uit te werken en te verzilveren.

 

Betere ondersteuning voor ondernemers op internationale markten
Om de propositie voor de Limburgse ondernemers te versterken zal LIOF toetreden tot Trade and Innovate with the Dutch, een initiatief van de ministeries van Buitenlandse zaken en Economische Zaken en Klimaat. Trade & Innovate with the Dutch verbindt Nederlandse ondernemers met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

 

Wat kunt u als ondernemer verwachten?
Op 6 september formaliseren wij tijdens een ontbijt-kick-off-sessie de toetreding van LIOF tot Trade and Innovate. Daarnaast presenteren wij wat LIOF International Trade Development met en voor MKB’ers in Limburg gaat doen om de export te bevorderen.

 

Komt u ook?
U kunt zich nu aanmelden voor deze sessie. Meer info over LIOF International Trade Development en Trade & Innovate with the Dutch vindt u onder de linkjes.

 

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op: Rob Pijpers: +31 6 46 97 81 53 .

Graag tot 6 september!