Hoe blijf je als ondernemer groeien en vernieuwen? Kom voor de antwoorden op deze en meer vragen naar de inspirerende ondernemersavond van SNS Bank op dinsdag 16 april. Jan Paul Rutten, directeur van de Gulpener Bierbrouwerij, vertelt over zijn ondernemerschap en de duurzame koers die hij heeft ingezet. En hoe hij blijft vernieuwen en verrassen. Deelname is gratis.

Meld je nu aan

Praktische informatie

  • Dinsdag 16 april
  • 19.25 – 20.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur, vanaf 20.30 uur is er een netwerkborrel)
  • Gulpener Bierbrouwerij | Rijksweg 16, 6271 AE Gulpen

Tijdens het event is er volop ruimte om vragen te stellen

Inspirerende spreker

Jan Paul Rutten
Ondanks zijn studie geneeskunde, verloor Jan Paul het familiebedrijf (de Brouwerij) nooit uit het oog. In 2010 ging hij er aan de slag en een paar jaar later nam hij het roer over. Jan Paul heeft sindsdien al veel successen behaald. Zo werd hij in 2019 uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. Hij wordt vooral geroemd om zijn duurzame koers; Gulpener opende in 2020 het duurzaamste brouwhuis van Europa. Jan Paul: ‘We stellen onszelf steeds de vraag: Hoe kunnen we het als duurzame brouwer nog beter doen? Kunnen we nóg eerlijker en lekkerder bier maken, zonder het traditionele vakmanschap uit het oog te verliezen? Dit leidt steeds weer tot nieuwe avonturen, experimenten en nieuwe smaken.’

Meld je nu aan

Meld je voor 9 april gratis aan via bovenstaande button. Wees snel, want er is maar beperkt plek. Introducees zijn ook van harte welkom. Geef in ’t aanmeldformulier aan met hoeveel mensen je komt.

Aanmelden