Meer bekendheid voor uw bedrijf in Kerkrade? En ook nog eens bijdragen aan een mooie, groene stad? Dat kan door tijdens de jaarlijkse veiling te bieden op één of meer reclameborden op de rotondes!

Met uw bijdrage investeert u niet alleen in meer bekendheid voor uw eigen bedrijf, maar helpt u de Gemeente ook om de wegen in de stad mooi en groen te houden.  De opbrengst van de veiling gebruikt de gemeente namelijk voor de aanleg en het onderhoud van de rotondeplantsoenen.

 

Eénmaal, andermaal: de veiling wordt weer geopend!

Inmiddels zijn er op verschillende rotondes weer plekken vrijgekomen. Vanaf woensdag 6 september 2023 is het daarom mogelijk om te bieden op één of meerdere reclameborden in de stad. Bieden kan tot en met 27 september 2023, vanaf € 572,- (exclusief btw). De veiling sluit op 28 september 2023 om 00:00 uur.

Wethouder Alexander Geers (Openbare Ruimte): “Na het succes van de veiling in 2022 gaan de reclameborden weer onder de hamer! We hebben weer genoeg plekken op rotondes te bieden waar u als ondernemer kunt adverteren voor uw bedrijf. Breng dus een mooi bod uit en investeer in een stukje promotie.”

 

Bieden kan via onze website

Om een bod uit te brengen op één of meerdere borden, gaat u naar de veilingpagina Hier kunt u het digitale aanvraagformulier invullen en bieden op een locatie. Voor ieder bord vult u een apart formulier in.

 

U kunt kiezen uit 38 plekken

Er zijn 16 rotondes in Kerkrade waarop reclameborden kunnen worden geplaatst. Er passen maximaal vier borden op een rotonde. Bij sommige rotondes zijn het er minder. In totaal gaat het om 50 locaties. Er zijn op dit moment 38 plekken, verdeeld over 15 rotondes, beschikbaar.

Wilt u weten waar de verschillende rotondes liggen? Kijk dan op de veilingpagina voor een overzicht. Op het aanmeldformulier ziet u op welke plekken op een bepaalde rotonde er plek is voor een nieuw bord.

 

Meer informatie

Op de veilingpagina leest u ook meer over de veiling en de voorwaarden voor het adverteren op rotondes.
Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Marc Verjans van de Afdeling Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 045 of e-mail: veilingrotonde@kerkrade.nl