We willen het hebben over het Toekomstige Brunssum. De stad waar jullie elke dag ondernemen en contacten hebben met consumenten en inwoners. Waar denken jullie aan wanneer jullie de gedachtegang laten gaan over Brunssum? Jullie gedachten, dromen, ideeën. Misschien denken jullie aan de geschiedenis, de mix van mensen hier, de prachtige natuur, het ondernemen of school. Al deze dingen samen vormen (de toekomst van) Brunssum.

Wat vinden ondernemers eigenlijk belangrijk?

Sinds dit jaar werkt de gemeente aan een nieuw toekomstplan voor Brunssum. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor jullie betrokkenheid in Brunssum. Wat willen jullie graag zien in het Toekomstige Brunssum? Welke uitdagingen moet men aanpakken voor een betere leef- en ondernemingsomgeving? De gemeente is benieuwd naar jullie mening en vragen jullie om deze met ons te delen via een vragenlijst. De persoonlijke gegevens worden niet bewaard en het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 2 minuten.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen!

Jullie stad heeft jullie nodig! Denk mee en draag bij aan het Brunssum van morgen. Jullie stad, jullie thuis. Jullie Toekomstige Brunssum! 

Bijgaand treffen jullie ook de presentatie ‘Jouw toekomstige Brunssum > Omgevingsvisie‘ aan.

Met vriendelijke groet,

Namens
Patrick Goosen
Accountmanager / Beleidsmedewerker Toerisme, Recreatie en Economie
Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Vastgoed
patrick.goosen@brunssum.nl
06 – 14 23 47 65

Bezoekadres: Lindeplein 1, 6444 AT Brunssum
Postadres: Postbus 250, 6440 AG Brunssum
www.brunssum.nl
045 – 52 78 555