De spooronderdoorgang aan de Dudoklaan is aan onderhoud toe. Zo worden o.a. voegen en scheuren hersteld en wordt er een nieuwe afwatering aangelegd. Daarnaast worden er ook groenwerkzaamheden uitgevoerd naast de onderdoorgang. De begroeiing wordt weggehaald en er worden nieuwe bomen geplant.

De werkzaamheden vinden plaats in de periode van maandag 16 maart tot en met vrijdag 24 april. De onderdoorgang Dudoklaan wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten voor auto’s. Er wordt een omleiding ingesteld. De onderdoorgang blijft wel toegankelijk voor (brom)fietsers en voetgangers. Omdat de tunnel tijdens de werkzaamheden deels wordt afgezet, moeten fietsers afstappen om gebruik te kunnen maken van de onderdoorgang.

Sinds kort kunt u ook op www.prorail.nl/spoorwerk zien wanneer er in uw buurt door ProRail gewerkt wordt. Ook kunt u een automatische mail ontvangen wanneer er bij u in de buurt gewerkt wordt. Ga hiervoor naar https://mijnprorail.prorail.nl om u voor deze e-mailservice aan te melden.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ProRail via www.prorail.nl/contact. Of bel 0800-7767245 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.

Klik hier voor omleidingsroutes
Klik hier voor het oorspronkelijke bericht van ProRail