Op donderdag 17 september 2020, de dag dat de laatste bergetappe in de Tour de France gereden wordt, organiseert MKB-Limburg voor de tweede keer het MKB Bike Event. Gasten worden ontvangen bij het Wellnesshotel in Sittard met een sportlunch.

Om 13.00 uur wordt op het super mooie Tom Dumoulin Bike park een wedstrijd op recreatieve basis verreden. Hier zal een parcours uitgezet worden waarbij elke deelnemer op eigen tempo zich van zijn sportieve kant kan laten zien. Dit parcours kent diverse hoogte verschillen met zelfs een helling van 22,5%.

Zowel Businessleden van MKB-Limburg als niet-leden kunnen zich aanmelden voor dit sportieve event! Heeft u een Business Lidmaatschap bij MKB-Limburg? Dan is deelname voor u gratis. Heeft u (nog) geen geregistreerd Business Lidmaatschap? Dan betaalt u per deelnemer € 50,- excl. btw.

Businessleden kunnen zich alvast aanmelden via het ledenplatform. Bent u (nog) geen Businesslid maar wilt u toch deelnemen aan dit event stuur dan een email naar thissen@mkblimburg.nl o.v.v. uw n.a.w. gegevens.