Wat als alle Limburgse innovaties slim, duurzaam of gezond zouden zijn?

Hoe zal onze provincie eruitzien in 2030?
Welke innovaties zullen koplopers zijn?
Hoe ga ik vandaag van start?

Dat zijn de thema’s van de wervelende online talkshow onder leiding van Lex Uiting over het nieuwe LIOF programma LimburgToekomstbestendig.

 

Waarom je dit event niet wil missen
Omdat beleidsmakers hun visie op maatschappelijke opgaven en de toekomst van Limburg delen. Omdat bedrijven vertellen over toekomstbestendig ondernemen met een interessante business case. En omdat LIOF uitlegt welke ondersteuning vanuit het LimburgToekomstbestendig programma mogelijk is.
Kortom, een informatief en inspirerend event waarin beleid en praktijk samenkomen en waarin we ingaan op de kansen voor innovatie die ontstaan vanuit de maatschappelijke opgaven.

Tot de sprekers behoren gedeputeerden van Provincie Limburg Burlet (Duurzaamheid, Milieu en Aanbestedingen), Mackus (Landbouw, Landschap en Mobiliteit) en van den Akker (Economie, Onderwijs en Sport) en diverse ondernemers, onder wie Qwiek.

 

Programma
De talkshow start om 14 uur en duurt tot 15 uur. In dit uur neem je deel aan een interactieve talkshow en krijg je een handreiking om zelf aan de slag te gaan. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14:00 uur: welkom en introductie door Lex Uiting
  • 14.05 uur: toekomstschets ‘Hoe zal onze provincie eruitzien in 2030?’
  • 14.20 uur: discussie ‘Welke innovaties zullen koplopers zijn?’
  • 14.35 uur: doorvertaling naar de praktijk ‘Hoe ga ik vandaag van start?’
  • 14.50 uur: afronding en handige tips
  • 15:00 uur: einde talkshow.

 

Nog niet aangemeld?
Meld je dan snel aan via de groene knop. Heb je een vraag die je aan een van de sprekers wil voorleggen? Dan kun je deze bij je aanmelding doorgeven. LIOF zorgt ervoor dat de vraag bij de juiste persoon terecht komt.

Graag tot 3 december!

AANMELDEN