23 mei 2023 | 13.30 – 17.00 | Circulaire ondernemers leven langer

Dat zou nog eens een mooi vooruitzicht zijn. En alhoewel het een beetje bizar klinkt; er zit een sterke kern van waarheid in. Want we leven in een maatschappij van schaarste. Schaarste aan grondstoffen en energie zijn daar een groot onderdeel van. En deze schaarste zorgt ervoor dat jij als ondernemer keihard werkt om je hoofd boven water te houden. Je bedrijf nu draaiende te houden om je medewerkers ook morgen te kunnen betalen. Duurzaam ondernemen is het antwoord en daar maakt circulair ondernemen een belangrijk onderdeel vanuit. Maar hoe doe je dat? Waar begin je en waar gaat het naar toe? En welke partners heb je daarbij nodig. Wie kan je daar bij helpen?

De antwoorden krijg je op dinsdag 23 mei. Dan organiseert LIOF voor jou het event ‘Grenzeloos circulair ondernemen’ omdat zij jou willen laten zien dat de grenzen en obstakels die jij misschien ziet op weg naar circulair ondernemen veel kleiner zijn dan je denkt of in werkelijkheid niet eens echt bestaan.

Wat kun je verwachten?

  • Een dag waarin we jou de kansen van circulair ondernemen laten zien.
  • Een dag waarin we jou informeren over concrete stappenplannen op weg naar een circulair businessmodel.
  • Een dag waarin we jou, financiële, mogelijkheden bieden om hier mee aan de slag te gaan.
  • Een dag waarin je kennis kunt maken met LIOF en onze partners die jou kunnen helpen en begeleiden in jouw ontwikkeling naar een duurzamere  onderneming.
  • Een dag waarbij je ook kunt kennismaken en sparren met collega ondernemers.

Wat moet je doen?

Je kunt je via onderstaande button alvast aanmelden voor deze dag. Na aanmelding sturen wij jou een korte vragenlijst met de vraag deze te beantwoorden. Met de antwoorden gaan we aan de slag om voor jou een zo concreet mogelijk programma samen te stellen voor 23 mei.

Locatie

Het event vindt plaats op de Brightlands Chemelot Campus, Urmonderbaan 22, 6167 RD Geleen.

Vragen?

Heb je nu wellicht al vragen of suggesties? Neem dan gerust contact op. LIOF staat voor je klaar (juanita.valdivieso@liof.nl / charles.mevis@liof.nl).

Meld je nu alvast aan!