Nederland als koploper van de wereldwijde transitie naar een duurzame samenleving. Een transitie die veelal gedreven wordt door razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en circulariteit. Deze transitie vraagt bedrijven, consumenten en overheden sneller en innovatiever in te spelen op technologische ontwikkelingen. Tegelijkertijd biedt deze transitie kansen voor de ambitieuze speler binnen het MKB.

Met het unieke ‘Ambitieus MKB’ programma bieden LIOF, Rabobank –met ondersteuning van het Business Innovatie Team Limburg, en de Brightlands Innovation Factory in een gezamenlijk ontwikkeld programma, MKB-bedrijven de handvatten om deze kansen te grijpen en koploper te worden binnen hun eigen expertisegebied.

Op dinsdag 10 maart 2020 gaat de 3e ronde van het ‘Ambitieus MKB‘ programma van start. Kan jouw bedrijf hulp gebruiken bij strategische vraagstukken of bij digitalisering of verduurzaming? Dan is dit programma een must! Neem een kijkje op de site voor ervaringen van eerdere deelnemers.