Brightlands AI Academy introduceert nu een nieuwe masterclass: AI voor managers.

Dit managementtraject is speciaal ontwikkeld voor directeuren en management binnen het (groot) MKB in Limburg. Ontdek in 2 avonden de strategische kansen en bedreigingen van kunstmatige intelligentie (AI) voor jouw organisatie en versnel het adoptieproces voor AI-toepassingen met deze intensieve training.

Als AI Academy merken we dat de behoefte aan AI-kennis onder directie en management groeit, maar dat het hen vaak ontbreekt aan tijd voor een uitgebreide cursus zoals de Brightlands AI Academy. De nieuwe leergang ‘AI voor Managers’ biedt uitkomst, omdat managers in slechts twee avonden ‘up to speed’ komen en zo concrete stuurstappen leren bij het implementeren van AI-toepassingen.

Om deelnemers meer toegevoegde waarde te bieden en hun case sneller te laten rijpen, maken we gebruik van JADS’ Data Science Project Canvas. Dit model vormt de gemeenschappelijke basis voor lessen en coaching om deelnemers een gestructureerd raamwerk te geven voor het ontwikkelen van AI-modellen en business cases.

Meer informatie klik hier.