In opdracht van de Provincie Limburg realiseert het aannemersbedrijf Ploegam B.V. de natuurbrug Heidenatuurpark te Landgraaf. De te bouwen natuurbrug verbindt de Brandenberg, en zo de Brunssummerheide, met de Teverenerheide en wordt over de Europaweg – Noord aangelegd.

Tijdelijk volledige afsluiting Europaweg – Noord te Landgraaf
Voor het aanbrengen van de boogelementen voor de Natuurbrug Heidenatuurpark is het noodzakelijk dat een gedeelte van de Europaweg – Noord tijdelijk volledig wordt afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting geldt dus ook voor landbouwverkeer en langzaam verkeer. Dit is nodig om de boogelementen veilig over de weg aan te voeren en te monteren.

Wat betekent dit voor u?
Vanaf woensdag 9 september tot en met maandag 14 september is de Europaweg – Noord tussen de Reeweg en de Waubacherweg volledig afgesloten voor alle verkeer. Het is dan ook voor landbouwvoertuigen en langzaam verkeer niet mogelijk om gebruik te maken van de Europaweg – Noord. Vanaf dinsdag 15 september kan langzaam verkeer en landbouwvoertuigen weer gebruik maken van de Europaweg –Noord. Voor motorvoertuigen blijft de Europaweg – Noord afgesloten totdat de natuurbrug volledig is afgebouwd, naar verwachting eind dit jaar.

Voor landbouwvoertuigen en langzaam verkeer wordt ter plaatse een omleidingsroute ingesteld. Voor motorvoertuigen is al een omleidingsroute ingesteld. Wij hopen hierbij op uw begrip.
Mocht u naar aanleiding van deze mededeling nog vragen hebben, dan kunt u per mail contact opnemen met de omgevingsmanager (b.sonsbeek@ploegam.nl)