Groot variabel onderhoud
BAM Infra voert in opdracht van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland het Groot Variabel Onderhoud (GVO) uit aan de rijkswegen en kunstwerken in de regio Zuidoost (Limburg).

Het wegennet heeft periodiek onderhoud nodig. Onder groot variabel onderhoud valt onder andere het vernieuwen van asfalt, het vervangen van voegovergangen en het herstel van kunstwerken. Met het groot onderhoud dragen we bij aan een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer en een zo optimaal mogelijke bereikbaarheid van de regio.

 

Werkzaamheden A2 Kruisdonk – Kerensheide
Van vrijdag 18 september 2020, 21:00 uur – maandag 21 september 2020, 05:00 uur wordt gewerkt op de hoofdrijbaan van de A2 tussen aansluiting 50 Ulestraten en knooppunt Kerensheide en aan de parallelrijbaan in knooppunt Kerensheide (in noordelijke richting).

Om te zorgen dat weggebruikers de omleidingsroute volgen, wordt de A2 reeds ter hoogte van knooppunt Kruisdonk afgesloten.

 

Omleidingsroutes
Weggebruikers krijgen tijdens de werkzaamheden te maken met afsluitingen en omleidingen. De belangrijkste omleidingen zijn:

  • Verkeer op de A2 wordt bij knooppunt Kruisdonk over de A79 omgeleid richting Heerlen en vervolgens bij Knooppunt Kunderberg over de A76 richting Eindhoven.
  • Verkeer richting Beek/Neerbeek volgt op de A79 de omleiding via aansluiting 4 Hulsberg.
  • Verkeer op de A76 wordt bij knooppunt Kerensheide over de A76 omgeleid richting Heerlen. Verkeer richting Eindhoven keert in aansluiting 5 Nuth. Verkeer richting Maastricht volgt de omleiding via knooppunt Kunderberg naar de A79.
  • Verkeer ten zuiden van Maastricht volgt de omleiding via Maastricht en Lanaken (N78).
  • Lokaal verkeer volgt de omleiding ter plaatse.

 

Download de oorspronkelijke brief van BAM incl. Plattegrond.