Beste ondernemer,

Wellicht zag je het al voorbij komen op Facebook: De bedrijventerreinen in Brunssum slaan de handen ineen om problemen zoals inbraken, vandalisme, criminaliteit maar ook verloedering van de terreinen te voorkomen. Dit alles voor een veilig vestigings- en ondernemersklimaat in Brunssum. Lees hier het hele artikel.

Ben jij gevestigd op bedrijventerrein Haefland, Houserveld of Rode Beek Wil jij:

  •     Minder overlast van bijvoorbeeld vervuiling, vernieling of parkeren?
  •     Betere brandveiligheid?
  •     Beter beheer en onderhoud?
  •     Algehele verbetering van de veiligheid?

Dan horen we via deze enquête graag hoe jij denkt over een aantal veiligheidsaspecten op jouw bedrijventerrein en rondom jouw bedrijf. Jouw inbreng gebruiken wij om een Plan van Aanpak op te stellen voor de komende drie jaar en en daarmee het certificaat ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’ (KVO) te verkrijgen.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een certificering via keuringsinstantie KIWA moeten wij de responseis voor deze enquete behalen. Oftewel: we hebben jullie reacties hard nodig om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie. Wij willen jou dan ook heel dringend verzoeken om de enquête in te vullen. Natuurlijk mag je de mail ook doorsturen naar jouw collega zodat hij/zij deze kan invullen.

Alvast bedankt!