Jij werkt toch ook het liefste op een schoon en veilig bedrijventerrein? Ook jouw bezoekers en leveranciers komen graag op een bedrijventerrein waar het goed vertoeven is. Daarom organiseren wij jaarlijks op een groot aantal bedrijventerreinen de beheersschouw. Tijdens deze schouw brengen wij samen met de gemeente en ondernemers een bezoek aan het bedrijventerrein en beoordelen wij de kwaliteit van een groot aantal zaken. Denk daarbij aan groen, asfalt, trottoirs, bewegwijzering en nog veel meer van dat soort zaken.

Ook dit jaar hebben er al een aantal schouwen plaatsgevonden. Wil jij het laatste schouwrapport van jouw bedrijventerrein inzien? Ga dan naar https://www.btmparkstadlimburg.nl/bedrijventerreinen-parkstad-limburg en kies het bedrijventerrein waar jij gevestigd bent. Hier kun je onderaan de pagina het schouwrapport downloaden. Is er nog geen schouwrapport van dit jaar beschikbaar? Dan wordt deze nog gemaakt of moet de schouw op jouw terrein nog plaatsvinden.

 

Zie je tussentijds een probleem buiten op straat of in de buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Met de BuitenBeter Smartphone app meld je een probleem snel en makkelijk bij je gemeente. Meteen op de plek én het moment dat je het signaleert.

BuitenBeter is beschikbaar voor Iphone, Android, Windows Phone, Blackberry, Symbian en Windows Mobile. Doe een proefmelding om de app uit te proberen en ervaar het gemak van mobiel melden.

Hieronder tref je een overzicht aan van alle gegevens om een melding te doen bij de gemeente. Wel willen wij eenieder erop wijzen dat het beeld dat van een bedrijventerrein ontstaat en het veiligheidsgevoel van eenieder die een bedrijventerrein bezoekt ook wordt veroorzaakt door de uitstraling van uw private terrein. Nog met grote regelmaat zien wij op bedrijfspercelen rommelige situatie, slecht onderhoud van groen en/of verharding en slechte verlichting in de avonduren. Mogelijk vind u dit niet erg omdat u geen klanten op uw locatie ontvangt. Wij willen u er echter op wijzen dat ook uw buren zich veilig moeten voelen en een rommelige situatie altijd uitnodigt tot overlast en/of criminaliteit.

 

App ITunes Store App Google Play Store Telefoonnummer
Brunssum: Downloaden Downloaden 14045
Heerlen: Downloaden Downloaden 14045
Kerkrade: Downloaden Downloaden 14045
Landgraaf: Downloaden Downloaden 14045
Nuth: Downloaden Downloaden 14045
Schinnen: Downloaden Downloaden 14046
Simpelveld: n.v.t. n.v.t. 14045
Voerendaal: Downloaden Downloaden 14045

 

Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat de locatie zo exact mogelijk wordt doorgegeven, bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde huisnummer of in het geval van een lichtmaststoring het mastnummer.

Voor de gemeente Heerlen geldt dat u voor algemene of specifieke vragen ook terecht kunt bij het Ondernemershuis. Dit kan bijvoorbeeld een vraag over bepaalde plannen van de gemeente zijn, of over regelgeving, vergunningen of financiële steun. Of u bent op zoek naar een nieuwe locatie of wilt uitbreiden.

In het Ondernemershuis vindt u:

– Bedrijvencontactpunt (BCP)

Het BCP is het eerste aanspreekpunt van de gemeente Heerlen voor gevestigde en startende ondernemers. U kunt de medewerkers van het BCP bereiken via 045-5604888 of bcp@heerlen.nl

– team Acquisitie

– het Werkgeversservicepunt

Uitgebreide informatie over het Ondernemershuis kunt u vinden op de website van de gemeente Heerlen: www.heerlen.nl/contactvoorondernemers.html

 

Daarnaast roepen wij eenieder op om bij verdachte situatie melding te maken bij de juiste instantie. Valt er iets voor bij jouw bedrijf? Doe hiervan dan aangifte!