Vorig jaar kon u bij andere leveranciers rond deze tijd van het jaar stroom voor 6 cent per kWh inkopen. Bij NieuweStroom betaalde u in 2019 tot op de dag van vandaag ongeveer 3,7 cent per kWh. Dat is dus een voordeel van wel 33%!

Ook voor de levering van gas bent u voordeliger uit bij NieuweStroom. In 2019 betaalde u ongeveer 13,2 cent per m3 en bij andere leveranciers 20,2 cent per m3, dit is een voordeel van bijna 35%.


Hoe werkt dat dan?
NieuweStroom koopt dagelijks rechtstreeks energie in op de handelsbeurs. Zij koppelen uw prijs 1-op-1 aan de dynamische prijs en rekenen maandelijks het werkelijke verbruik met u af, met alleen een kleine vaste opslag per kWh/m3. Zonder verborgen risicopremies zoals bij vaste prijzen die gebaseerd zijn op de lange termijnbeurs.

Dat is 100% eerlijk en transparant. Met NieuweStroom bespaart u niet alleen blijvend 10% tot 25%, maar kunt u ook kosteloos uw CO2 uitstoot verlagen en bijdragen aan de energietransitie

Door 1-op-1 koppeling aan de dynamische prijzen van de daghandelsbeurs profiteert u van:

  • Blijvend lage prijs die 100% eerlijk én transparant is
  • Behoud van volledige vrijheid
  • Dagelijks kosteloos inzicht in uw verbruik per maand/dag/uur
  • Kosteloos bijdragen aan de energietransitie
  • Ondersteuning op het gebied van energie, zoals verbruiks-reductie, meetdiensten, zonnepanelen en slimme laadpalen.
  • én ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving, subsidie en de door de overheid verplicht gestelde informatieplicht


Kleine organisatie, slimme processen
NieuweStroom heeft een kleine organisatie, een hoge automatisering en zelf alle ICT ontwikkeld. Daarom zijn onze kosten veel lager dan die van grote leveranciers. Nieuwestroom doet niet aan vaste contracten en overstapboetes, zij vinden dat ze elke dag voor u moeten werken!


Vraag direct vrijblijvend een gesprek aan met NieuweStroom

Onze energieadviseurs zullen proberen de aankomende tijd bij u langs te komen. Mocht dit onverhoopt niet lukken of wilt u meteen een afspraak maken. Mail dan uw naam, bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer naar info@nieuwestroom.nl. Refereer meteen even aan deze mail!