Op 29 juni 2020 is het zo ver! Dan lanceren wij BTM Connect voor de leden van BBN (Belangengroep Bedrijventerreinen Nuth). De ON12 leden zijn dan niet meer de enige leden die gebruik maken van BTM Connect en het netwerk wordt voor hen een stuk groter. En daar blijft het niet bij, wij verwachten nog dit jaar de volgende vereniging te kunnen toevoegen.

BTM Connect is onze community app die het netwerk van ondernemersverenigingen 365 dagen per jaar voor de leden van die vereniging open zet. Leden hoeven dus niet meer te wachten op die kerstbijeenkomst of zomerbarbecue maar maken meteen connectie met die buurman waarmee zij nog altijd eens contact wilde opnemen.

In de BTM Connect app wordt ruimte gefaciliteerd voor alle ondernemersverenigingen die actief zijn op bedrijventerreinen in Parkstad Limburg. Een bestuur van een ondernemersvereniging kan zelf beslissen of zij hieraan wel of niet willen deelnemen.

Ons streven is op deze manier een netwerk te creëren van ondernemers op de bedrijventerreinen in Parkstad Limburg die met elkaar in contact staan. In eerste instantie met hun eigen bedrijventerrein maar vooral ook met de ondernemers elders in de regio. Daarom zien gebruikers van de app niet alleen hun mede-leden maar ook de leden van andere verenigingen.

Informatie zoals nieuwsberichten, evenementen, documenten etc. worden, wanneer nodig, wel gefilterd. Waardoor leden van één verenigingen alleen maar de voor hun belangrijke informatie zien en dus niet de informatie van andere verenigingen.

Wij heten de leden van BBN via deze weg alvast van harte welkom en hopen komende maandag al zoveel mogelijk downloads te zien van onze app!