Column door: Frank Jeuring (Parkmanager BTM Parkstad)

U ontving van ons ook in februari weer een update ten aanzien van actuele thema’s op de bedrijventerreinen in de Stadsregio Parkstad Limburg.

Vorige maand gaven wij het al aan: het jaar van het Varken is er eentje van overvloed en uitwisseling. Zo ook een overvloed aan nieuwsberichten die wij graag met u willen delen. Uiteraard trachten wij hieruit een goede en recente selectie te maken.

Wat momenteel opvalt is dat de economische groei ook zorgt voor een aantal bijkomende uitdagingen op de bedrijventerreinen in onze regio. De leegstand op de bedrijventerreinen loopt terug, de arbeidsmarkt raakt uitgeput, scholen zoeken naar een betere aansluiting op het bedrijfsleven en bij groeipotentie van bedrijven zijn de bancaire instellingen terughoudend.

Wij, overheid, BTM, ondernemers(vereniging) én medewerker, hebben dan ook een gezamenlijke opdracht: zorgvuldiger omgaan met onze bronnen!

De laatste editie van onze nieuwsbrief gaat daarom over slimme toepassingen, samenwerken en vooral verbinden! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij een aantal uitdagingen alleen door een gezamenlijke aanpak kunnen overwinnen.
Samen innoveren leidt tot meer groei en een aantrekkelijke werkomgeving. Een omgeving waar het niet alleen goed ondernemen is maar waar mensen ook graag wonen, studeren, sporten etc.

BTM denkt graag mee over uw uitdaging, u kunt dan hiervoor altijd contact met mij opnemen.