FIETZ is in het leven geroepen door de ondernemers op de Heerlense bedrijventerreinen voor haar werknemers en bezoekers. FIETZ staat voor betere, duurzame bereikbaarheid van de bedrijventerreinen in Heerlen samenwerking met Velocity. FIETZ is dé goedkope, kwalitatieve, gezonde en duurzame vervoersoplossing op de fiets. De FIETZ e-bikes maken onderdeel uit van het uitgebreide Velocity netwerk in de regio Parkstad en Aken. .0

 

Gebruik maken van FIETZ?

Ga naar de website van Velocity om te zien waar de stations zich bevinden en welke abonnementsmogelijkheden er zijn.

https://www.velocity-limburg.nl/

 

Wat houdt Give Back Friday in?
Pure Minds: “Black Friday is een dag die onder de streep alleen maar verliezers kent. Ondernemers worden er niet beter van en ook de maatschappij en de natuur komen flink onder druk te staan. Daarom lanceerden wij Give Back Friday: ons duurzame tegengeluid voor Black Friday.

Waar draait Give Back Friday om? Teruggeven aan de maatschappij en de planeet. Om dit te doen stellen we onze online marketing kennis gratis ter beschikking aan een organisatie met een positieve impact op mens of milieu.”

 

Bij de laatste drie!

Op 12 december ontvingen wij bericht dat ons project bij de laatste 3 kanshebbers is geëindigd. Waarvoor wij iedereen die op ons gestemd heeft natuurlijk van harte willen bedanken! Nu draaien wij duimen en branden wij kaarsjes tot 22 december. Op die dag wordt de winnaar namelijk bekend gemaakt. Duim je mee?