In augustus ontvingen alle ondernemers op Willem Sophia van ons het definitieve calamiteitenplan Willem Sophia. Het plan geeft inzicht in de werkwijze van hulpdiensten in het geval van calamiteiten op het bedrijventerrein.

Het doel van het plan is in eerste instantie de veiligheid van alle op het terrein aanwezige personen ten tijde van een calamiteit zoveel mogelijk waarborgen. Minstens zo belangrijk is echter de continuiteit van de bedrijfsvoering en de bereikbaarheid van de bedrijven te zoveel mogelijk te handhaven.

De hulpdiensten hebben uiteraard hun eigen aanvalsplannen en deze worden afhankelijk van de situatie ingezet. Het plan geeft echter inzicht in werkwijze, uw eigen rol, en biedt een aantal handvaten voor de ondernemers op het terrein. Op deze wijze kunnen de bedrijven, in gezamenlijkheid met hulpdiensten, bijdragen aan bovenstaande doelstelling.

Het calamiteitenplan niet ontvangen? Zorg dan even dat uw adres bij ons geregistreerd staat en u ontvangt het plan alsnog. Stuur je adres naar info@btmparkstad en geef daarbij aan dat je graag het calamiteitenplan Willem Sophia wenst te ontvangen.