Begin 2020 namen wij tijdens een gezellig diner afscheid van 3 bevlogen bestuursleden. Roger Bremen, Peter Jeurissen en Peter Hinskens.

Alle vertrekkende bestuurders waren het erover eens dat de stichting sterk is veranderd in de afgelopen jaren. BTM is ondernemender geworden en vooral vraaggestuurd gaan werken. Iets dat niet alleen te danken is aan een bevlogen bestuur maar ook aan een betrokken en vakkundig uitvoerend team. Door ons samen sterk te maken staat BTM vandaag de dag stevig in haar schoenen.

Vanuit Brunssum is er inmiddels een nieuw bestuurslid toegetreden in de persoon van Leo Wijshoff. Vanuit Landgraaf en Beekdaelen wordt er op dit moment vanuit de resp. verenigingen OVAS en BBN nog gezocht naar geschikte opvolgers.

Via deze weg willen wij; bestuur en uitvoerend team BTM de vertrekkend bestuurders nog een laatste maal van harte bedanken voor hun inzet voor onze stichting. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst en hopen jullie uiteraard nog regelmatig in het werkveld tegen te komen.