BTM = de onmisbare sleutel tot krachtige bedrijventerreinen!
Krachtige bedrijventerreinen leveren een cruciale bijdrage aan de plaatselijke en regionale economie. Zij bieden werkgelegenheid en realiseren waardetoename voor zowel de gemeente als de vastgoedeigenaren.
De belangrijkste taak van BTM is dan ook het creëren van draagvlak. Zonder draagvlak komen ideeën en projecten niet verder dan het papier waaraan zij zijn toevertrouwd.
Communicatie is daarbij de sleutel tot succes. Onze parkmanagers staan midden in het werkveld en weten vanuit hun ervaring zowel grote bedrijven als middelgrote en kleinere ondernemingen in de samenwerking te betrekken. Of het nu gaat om herstructureringsprojecten, beveiliging, afvalmanagement of andere thema’s.
2020 was door de Coronapandemie een vreemd jaar waarin het uitvoeren van onze taken niet altijd even makkelijk was. Wij zijn van mening dat wij een weg hebben gevonden om de serviceverlening aan de bij ons aangesloten verenigingen hoog te houden en ons activiteitenplan uit te blijven voeren.
Zoals elk jaar stelden wij ook dit jaar weer een jaarverslag op om u inzicht te geven in onze activiteiten. Het jaarverslag 2020 kunt u hier downloaden.