Vorige maand opende wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) ZOLUUX aan de Hamstraat 70 in Kerkrade, een nieuwe winkel voor hoogwaardige en luxe tuinproducten. ZOLUUX komt uit de koker van Herman en Ritchy Blaauw. Samen met twee compagnons, Marcel Spierts en Khalil El Ghanfoud, zijn zij ZOLUUX begonnen: een showroom in Kerkrade, met online webshop op zoluux.nl


Praktijkervaring
Met hun jarenlange praktijkervaring ondervond Herman Blaauw & Zn, een stratenmakers- en grondverzetbedrijf uit Kerkrade, hoe belangrijk goede kwaliteit van de gebruikte materialen is. “In de praktijk bleek er veel verschil te zitten in deze kwaliteit: dat moet anders kunnen”, aldus Herman Blaauw Blaauw. “Hierdoor ontstond het idee om zelf materialen te gaan leveren”.

Over ZOLUUX
Wie op zoek is naar kwalitatief goede producten voor in de tuin, met een luxe uitstraling, tegen een goede prijs is bij ZOLUUX aan het juiste adres. Het assortiment bestaat onder andere uit keramische tuintegels, schuttingen, kunstgras, betontegels en betonelementen waaronder plantenbakken en banken van beton. De komende tijd zal dit nog verder uitgebreid worden.