Op 1 januari 2021 vindt er bij Stalumex BV een wisseling van directie plaats. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Ben van Mölken en biedt maatwerkoplossingen in aluminium en stalen ramen, deuren en (vlies)gevels.

Ben van Mölken neemt afscheid
“Ik heb een mooi bedrijf opgebouwd waar ik met recht trots op ben. Na eenentwintig jaar durf ik mijn levenswerk met een gerust hart volledig in handen te geven van mijn compagnon Cor Maas en zijn team. Ik ben nu 61 en na jaren van inspanning vind ik het nu tijd voor ontspanning. Hoewel ik de spreekwoordelijke deur niet meer plat zal lopen, zullen de deuren van Stalumex nog steeds open staan voor mij en zal ik Cor en zijn team waar nodig altijd te hulp schieten. Graag wil ik Cor en zijn medewerkers heel veel succes wensen in de toekomst en maak ik gebruik van de gelegenheid om onze klanten en ons team te danken voor de prettige samenwerking”, aldus Ben van Mölken.

Cor Maas vernieuwt
Cor Maas is sinds 2016 verbonden aan Stalumex en gaf een boost aan het bedrijf door de bestaande bedrijfshal in Kerkrade in grootte te verdubbelen. Hiermee werd extra ruimte gecreëerd om op innovatieve wijze ramen en deuren te kunnen blijven produceren in eigen werkplaats. Het machinepark werd vernieuwd, zodat het team aan vakmensen verder kan met hetgeen waar Stalumex om bekend staat; maatwerk in de breedste zin van het woord.

Vitrocsa
De tijd staat niet stil bij Stalumex; met Zwitserse precisie wordt tegenwoordig gewerkt aan het nieuwste paradepaardje; namelijk Vitrocsa. Het Vitrocsa kozijn is met een aanzicht van slechts 18 mm het smalste kozijn op aarde; minimalisme met maximaal panoramazicht en architectonische perfectie. Kortom; een product waarmee Stalumex zich onderscheidt in de markt.

Rode sokjes
Zich onderscheiden in de markt; dat is wat Cor Maas graag wil. Gekscherend noemt hij het “rode sokjes”. Mensen die hem een beetje kennen weten dan wat hij bedoelt, want hij is altijd op zoek naar iets speciaals en hij is een techneut in hart en nieren. Dit sluit dan weer naadloos aan bij de mooie basis die Ben van Mölken reeds gelegd heeft. Op naar een vernieuwende, glasheldere toekomst!
Nieuwsgierig? De deur staat altijd open voor aannemers, projectontwikkelaars, architecten, zorg- en woningcorporaties, particuliere bouwers en consumenten.

www.stalumex.nl