Pcdata Logistics Automation in Kerkrade levert alle logistieke systemen om voor wereldspeler Marley Spoon de maaltijdboxen te vullen.

Marley Spoon is een globale speler op het gebied van maaltijdboxen. Het bedrijf bezorgt recepten en bijbehorende verse ingrediënten bij klanten thuis en opereert momenteel op drie continenten: Amerika, Australië en Europa (Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, België en Nederland). In alle wereldwijde distributiecentra waar de maaltijden worden ingepakt, zijn inmiddels de systemen actief die ontwikkeld zijn door Pcdata Logistics Automation in Kerkrade.

 

Marktbehoefte
Het Limburgse bedrijf is een specialist in zogenaamde ‘Pick en Put to Light System’ en heeft met Marley Spoon een partnership gesloten. De eerste systemen gingen live in de Amerikaanse staten Texas, New Jersey en Californië, kort daarop gevolgd door Nieuwegein in Nederland en tenslotte in Australië. Pcdata en Marley Spoon hebben gezamenlijke deze innovatieve concepten ontwikkeld, op maat gemaakt voor de specifieke marktbehoefte in een regio, waarbij alle ingrediënten direct in de maaltijdboxen of maaltijdzakken worden gepickt.