Kelleners Glasdesign bestaat 25 jaar en viert feest! Op 31 mei is officieel het startsein gegeven voor de bouw van de nieuwe bedrijfsruimte op de Rodaboulevard.

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐—ด๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ๐˜€๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ
Marcel Kelleners startte in 1998 vanuit een gewone garage in Geleen. Met hard werken breidde hij zijn bedrijf steeds verder uit. Hij vond in Chevremont een geschikt bedrijfspand met woonruimte. Van daaruit werd het aanbod aan maatwerkproducten voor badkamers, wanden, balustrades enz. steeds groter. Uiteindelijk was ook hier de ruimte niet meer passend en is Kelleners verhuisd naar de Rodaboulevard. De firma is inmiddels in haar 25-jarig bestaansjaar opnieuw toe aan een volgende stap in de vorm van nieuwbouw.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜
De gemeente is verheugd over het feit dat Kelleners Glasdesign opnieuw gekozen heeft voor een locatie op dit bedrijventerrein: โ€œBedrijven als deze zijn met hun specifieke kennis en klantenkring belangrijke dragers voor onze lokale en regionale economie. We zijn er trots op dat dit bedrijf behouden blijft voor de regio!โ€, aldus wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) bij het feestelijke startsein.