Edith Hageman-Wolters is per 1 augustus benoemd tot de nieuwe commercieel directeur (CCO) van Wiertz Company. Samen met CEO Roger Holtus en CFO Luc Prevoo vormt zij de statutaire directie van dit familiebedrijf.

De 46-jarige Edith Hageman-Wolters werkte bij verschillende uitzendorganisaties. Zo was ze voorheen als commercieel directeur verbonden aan OTTO Work Force Nederland. Daarvoor werkte ze geruime tijd bij Start People en Unique. De portefeuille van Hageman-Wolters heeft de focus op acquisitie en relatiebeheer. Hiertoe geeft ze sinds 1 augustus direct leiding aan de commercieel managers en sales managers van Wiertz Company.

Groeiambities waarmaken
“Met de komst van Edith Hageman-Wolters beschikken we over een daadkrachtig persoon die zeer waardevolle kennis en ervaring meeneemt vanuit haar verleden bij OTTO Work Force, Start People en Unique,” geeft Roger Holtus, CEO van Wiertz Company aan. “Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met haar onze groeiambities waar gaan maken en een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Sinds de start in 1997 is Wiertz Company uitgegroeid tot een organisatie met 26 filialen binnen en buiten Zuidoost-Nederland, Duitsland en Polen. Er werken dagelijks 100 vaste medewerkers en ruim 4000 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers.