Hoensbroek 19 december – Bewustwordingscampagne: Data Privacy Dag 27 januari 2023, de dag om gratis privacygevoelig papier in te leveren bij een locatie in de buurt.

Op 27 januari 2023 organiseren de Nederlandse CA+ gecertificeerde bedrijven voor vertrouwelijke archief- en datavernietiging voor de tweede keer een bewustwordingscampagne. Bij veyzle, bent u van harte welkom op 27 januari 2023 aan de Koumen 132 Hoensbroek en Dalderhaag 15 Sittard, om uw vertrouwelijke documenten in te leveren.

Het doel van de campagne is om zoveel mogelijk bedrijven bewust te maken dat materiaal met persoonlijke gegevens, zoals naam, adres, belangrijke data financiële informatie, niet zomaar in de oudpapierbak moet worden gegooid.

Mooi moment om verouderde administratie in te leveren
“In de praktijk helpen wij onze klanten dagelijks met het duurzaam en veilig verwerken van diverse soorten oudpapier. ”, vertelt Guido Kramer, directeur veyzle. “Op 27 januari 2023 zetten wij de deur open voor bedrijven op de diverse bedrijventerreinen, beheerd door de Compound Group , in Hoensbroek, Sittard en omgeving. Je moet er toch niet aan denken dat personeelsdossiers, strategische documenten of belastinggegevens per ongeluk op straat terecht komen. Begin van het nieuwe jaar is een goed moment om je verouderde administraties die (al te lang) in de kast liggen, gratis bij ons in te leveren.”

Speciale website voor campagne
Op vrijdag 27 januari 2023 tussen 07.30 uur en 16.00 uur kunnen ondernemers gratis privacygevoelig materiaal, zoals papieren documenten en dossiers in leveren bij veyzle, de Koumen 132 in Hoensbroek of Dalderhaag 15 in Sittard. Bij veyzle in Hoensbroek kan men tot 10 dozen ophalen om het archief veilig in te verzamelen. Meer informatie is te vinden op de speciale campagne website: veyzle.com/dataprivacy . U kunt ook contact opnemen met Mireille De Bruijn via mireille.de.bruijn@veyzle.com.

Over CA+ certificering
Om 100% vertrouwelijke vernietiging te waarborgen is het CA+ certificaat met onafhankelijke en externe toetsing, ontwikkeld en geïmplementeerd door de FNOI (Federatie Nederlandse Oudpapier Industrie).

De CA+ gecertificeerde archief- en datavernietigingsbedrijven staan in een speciaal CA+ register vermeld. Deze bedrijven worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd en een keer in de drie jaar vindt er een certificeringsaudit plaats. CA+ gecertificeerde bedrijven adviseren ook over wat er, volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (AVG) en de Meldplicht Datalekken, vernietigd moet worden, inclusief het juiste veiligheidsniveau en de juiste vernietigingsklasse. Het is een gewaarborgd proces gebaseerd op duurzaamheid. Meer informatie inclusief het CA+ register is te vinden op de website https://www.ca-plus.nl/