Op dinsdag 14 mei feliciteerde wethouder Alexander Geers (Economische Zaken) Condor Wonen met haar 15-jarig bestaan. Condor Wonen biedt een totaalconcept aan vloeren en raamdecoratie voor zowel particulieren als de projectmarkt. Het bedrijft ligt aan de Wiebachstraat 24G op bedrijventerrein de Rodaboulevard in Kerkrade.

Voor ieder project, groot of klein, heeft Condor een goed en objectief advies over welke vloer of raamdecoratie het beste past in de situatie. Condor staat voor een persoonlijk advies en vakkundige service. Condor werkt inmiddels ook internationaal, dankzij de gunstige ligging, werkt het bedrijf Euregionaal en door heel Limburg.

𝗣𝗮𝗿𝗸𝘀𝘁𝗮𝗱 𝗟𝗶𝗺𝗯𝘂𝗿𝗴 𝗘𝗰𝗼𝗻𝗼𝗺𝘆 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱
Condor Wonen is genomineerd voor een Parkstad Limburg Economy Award. De uitslag van deze award wordt op 12 oktober bekend gemaakt.


Showroom Condor levert en verwerkt tapijt, linoleum, PVC, giet-grindvloeren, vinyl en betonlook vloeren. Daarnaast biedt het bedrijf een ruime keuze aan gordijnen en vitrages. Kom gerust een kijkje nemen in de 150 m2 showroom aan de Wiebachstraat 24G achter het Roda stadion in Kerkrade.