22 juni 2023 van 13:00 tot 18:00 uur in Breepark Breda

Hoe zien bedrijventerreinen er in de toekomst uit? Krijgen ondernemers nog wel een aansluiting op het net? Of zijn er andere oplossingen? Welke rol gaat klimaatverandering spelen op bedrijventerreinen? Hoe geven we de energietransitie vorm?
Veel ondernemers, gemeenten en andere partijen houden zich dagelijks bezig met deze vragen. En de conclusie die we steeds weer horen: het toekomstbestendig maken van bedrijventerreinen dat moet samen. Maar hoe doe je dat? Een ondernemer heeft zijn hart en ziel bij zijn onderneming en de gemeenteambtenaar wil zijn beleidsdoelen halen. Hoe behartig je de belangen van alle partijen?
Tijdens de derde editie van ‘Toekomstbestendige Bedrijventerreinen Live’ praten we hier graag met jou over door. Het event vindt dit jaar plaats op donderdag 22 juni 2022 van 13.00 – 18.00 uur in Breepark Breda. Ben jij erbij?

Wat gaan we doen?

Leren staat centraal tijdens deze middag! DE dagvoorzitter is Natasja van den Berg. Zij neemt jullie in de middag mee langs verschillende inspirerende sprekers. Ook zijn er diverse breakout sessies over onder andere kansen en knelpunten, energy hubs, biodiversiteit. Op het innovatieplein kun je terecht om de laatste innovaties te vinden. Natuurlijk wordt er om 17.00 uur afgesloten met een borrel. Het volledige programma wordt nog bekend gemaakt, maar aanmelden kan alvast via onderstaande link.

Meld je nu aan!

Over PVB Nederland

PVB Nederland begeleidt en verbindt ondernemers, projecten en initiatieven om verduurzamingsambities en klimaatdoelstellingen op bedrijventerreinen te behalen. Hierbij is ook ontwikkeling van innovatie, beleid en tools nodig. We stellen ondernemers op een bedrijventerrein in staat zelf de verduurzaming op bedrijventerreinen te trekken. De behoeften van ondernemers en regionale overheden zijn leidend in de (door)ontwikkeling van het programma. De focus ligt op de energietransitie, maar er is ook aandacht voor klimaatadaptatie, biodiversiteit, duurzame mobiliteit en circulaire economie.