De coronacrisis heeft de wereld op zijn kop gezet. Alsof de ondernemer al niet genoeg aan zijn hoofd had met thema’s als duurzaamheid, regelgeving, cybercriminaliteit en ondermijning. Het is bijna ondoenlijk om te focussen op je core business als je continu bezig bent alle verschillende ballen in de lucht te houden. Toch? Hoog tijd om overzicht te creëren. In deze serie interactieve talkshows staat cybercrime en wat je daar als ondernemer tegen kunt doen, centraal.

In wisselende samenstelling presenteren de hosts Kevin van den Berg, Kees van der Spek en Manon Blaauw verschillende thema’s en laten oplossingen zien die lokale ondernemers, politie en overheid in de praktijk brengen. Ze krijgen ondernemers aan tafel die met cybercriminaliteit te maken hadden en hun oplossingen en ze spreken met ondernemers en bestuurders die kansen zagen en daarop inspeelden. Specialisten vanuit de politie en cybersecurity geven praktische tips.

De eerste 2 afleveringen vonden inmiddels al plaats en zijn hier terug te zien. In totaal bestaat de talkshow uit 4 afleveringen:

08 oktober – CYBERTALKSHOW 1: “Leven voor en na de hack”
19 oktober – CYBERTALKSHOW 2: Operational Technology en Data Intelligence
03 november – CYBERTALKSHOW 3: Cybersecurity – Bedrijfscontinuïteit en verzekering
09 november – CYBERTALKSHOW 4: The internet of things, thuis en op de zaak