Locatie:
Noviotech Campus, Transistorweg 7N, 6534 AD Nijmegen
Genomineerd bedrijventerrein voor de verkiezing ‘Meest klimaatadaptieve en Natuurinclusieve bedrijventerrein 2022’!

Tijd:
09.30 – 10.00 uur: Aanvang
17.00 – 18.30: Afsluiting met een borrel
Prijs:
€ 495,- Regulier
€ 295,- CLOK leden [€ 225,- voor de extra collega(‘s) die je mee neemt!]

Op 23 mei 2023 gaan we het hebben over de belangrijke rol die bedrijventerreinen spelen in onze economie en gemeenschappen. Bedrijventerreinen zijn de ruggengraat van onze economie. Ze bieden ruimte aan bedrijven van alle groottes en sectoren, en bieden werkgelegenheid en economische groei. Van kleine startups tot grote multinationals, bedrijventerreinen bieden een thuis aan bedrijven die onze samenleving vooruit helpen.

Maar bedrijventerreinen zijn meer dan alleen een verzameling bedrijven. Ze zijn ook de plek waar innovatie plaatsvindt. Bedrijven op bedrijventerreinen zijn vaak gericht op onderzoek en ontwikkeling, en werken aan de volgende generatie producten en diensten die onze levens zullen verbeteren.

Bovendien zijn bedrijventerreinen ook van cruciaal belang voor de gemeenschappen waarin ze zich bevinden. Ze zorgen voor werkgelegenheid en economische groei, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan de lokale welvaart. Daarnaast nemen bedrijven op bedrijventerreinen vaak hun verantwoordelijkheid voor hun omgeving serieus en werken ze actief samen met de lokale gemeenschappen om een positieve impact te hebben.

Bedrijventerreinen zijn van onschatbare waarde voor onze economie en samenleving, en we zijn er trots op ze te ondersteunen en te laten groeien.

Laat je tijdens de Dag van Bedrijventerreinen inspireren door de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ondernemen, innovatie en duurzaamheid. Leer van succesvolle ondernemers en experts uit uw eigen regio en ontdek hoe je kunt profiteren van nieuwe technologieën en zakelijke modellen. Naast de verschillende presentaties en workshops, is er ook voldoende tijd om te netwerken met collega’s uit het hele land!

Kortom, de Dag van Bedrijventerreinen is dé gelegenheid om je zakelijke horizon te verbreden en nieuwe kansen te ontdekken. Mis het niet en schrijf je vandaag nog in voor deze unieke dag!

Programma? Kijk op https://clok.nl/Evenementen/dag-van-bedrijventerreinen/