REVIS Verkeerstechniek BV

REVIS is onze partner als het gaat om bewegwijzering van bedrijventerreinen. De bewegwijzering van onze bedrijventerreinen is tot stand gekomen in 2004.

 

Parkstad Limburg kent 37 bedrijventerreinen. Goede bereikbaarheid en toegankelijkheid is dus noodzakelijk. Efficiency, ´just in time´ en logistiek management zijn woorden die niet weg te denken zijn uit een dynamische regio met moderne industriële complexen.

Numerieke bewegwijzering: een boegbeeld van efficiëntie

Door toekennen van een 4-cijferig numeriek systeem binnen Parkstad Limburg is zoeken naar bedrijven uitgeloten. Op de rijks-, provinciale en gemeentelijke wegen worden de bedrijventerreinen in Parkstad Limburg met het numerieke systeem bewegwijzerd. Elk bedrijventerrein heeft een unieke nummerreeks en binnen deze reeks kent ieder bedrijf een eigen uniek nummer.

Op de bedrijventerreinen zelf staan borden, die tevens voorzien zijn van bedrijfsnamen en nummers, die verwijzen naar straten, straatgedeelten en de bedrijven. Tot slot is bij het bedrijfspand zelf het 4-cijferig uniek nummer op een PLB nummerbord of Bedrijfsnaambord aangebracht.

Duidelijkheid ……….. daar gaat het om!

 

 

Wat zijn nu precies uw mogelijkheden?

Als ondernemer op een bedrijventerrein binnen Parkstad Limburg zijn er een aantal mogelijkheden voor u:

 

  1. Het PLB nummerbord of bedrijfsnaambord

Als u wilt deelnemen aan de bewegwijzering op het industrieterrein dan is het voor u allereerst van belang dat u een eigen uniek nummer heeft alle adressen die ten tijde van het opstarten van het projecten aanwezig waren op de bedrijventerreinen hebben reeds een nummer toegekend gekregen. Via onderstaande button komt u op de website Van A naar Nummer alwaar u kunt nagaan of uw adres al een nummer toegekend heeft gekregen. Via deze website kunt u ook een banner downloaden met uw unieke nummer, deze kunt u op uw briefpapier en op uw website opnemen. Onderstaand treft u een voorbeeld aan met het nummer 8555.

Wanneer u nog geen uniek nummer hebt kunt u echter ook deelnemen REVIS moet dan echter nog een nummer toe gaan kennen.

 

Als u een uniek nummer hebt dan is het van belang dat dit ook is aangebracht bij uw bedrijfspand. Dit kan op twee manieren, te weten: via het PLB nummerbord of via het Bedrijfsnaambord. Het bedrijfsnaambord bevat meer informatie en is ook beter zichtbaar dan het PLB nummerbord.

Als u een uniek nummer hebt en een PLB nummerbord óf Bedrijfsnaambord hebt is het van belang dat de REVIS borden op uw bedrijventerrein ook naar uw bedrijf verwijzen.  Dit gebeurt als volgt:

Download hier het aanvraagformulier Parkstad Limburg bewegwijzering – Nummerbord

Download hier het aanvraagformulier Parkstad Limburg bewegwijzering – Bedrijfsnaambord

Download hier het aanvraagormulier Parkstad Limburg bewegwijzering –Revis borden