NieuweStroom

BTM Parkstad & energiepartner NieuweStroom

In april 2019 is NieuweStroom keypartner van BTM Parkstad geworden en zijn wij een samenwerking gestart met NieuweStroom, de innovatieve energiepartner die ondernemend Nederland blijvend laat besparen. Met een slimme en 100% eerlijke inkoop en met handige tools die u de juiste kennis geven. En dat met behoud van vrijheid.

 

NieuweStroom doet het anders dan oude stroom leveranciers.

NieuweStroom heeft als eerste leverancier de ACM-vergunning en zelfontwikkelde software om jouw werkelijke verbruik af te rekenen tegen de dynamische prijzen op de daghandelsbeurs. Je betaalt bij NieuweStroom die exacte inkoopprijzen, met alleen een kleine vaste opslag per kWh/m³. Zonder verborgen risicopremies zoals bij vaste prijzen die gebaseerd zijn op de lange termijnbeurs.

Via NieuweStroom krijg je slimme tools en kennis in handen. Dynamische prijzen met totale transparantie en real-time inzicht in verbruik en inkoopprijzen zijn de sleutel om doorlopend te kunnen besparen en zo goedkoop én zo slim mogelijk bij te dragen aan verduurzaming.  

Je voordelen op een rijtje

 

100% eerlijk en blijvend goedkoop

NieuweStroom koppelt je verbruik één-op-één aan de openbare, dynamische prijzen van de daghandelsbeurs met alleen een vaste kleine opslag per kWh/m3. Zonder risicopremies, zoals bij vaste prijzen. Ook volgens onafhankelijke onderzoek van Adviesbureau Roland Berger heb je zo blijvend de grootste kans op de beste prijs.

Vrijheid, geen vast contact

Geen dichtgetimmerde contracten en opzegboetes. Vertrouwen leg je niet vast in een contract, maar moet je verdienen, vindt NieuweStroom. Je behoudt bij daarom altijd je vrijheid.

U weet hoe het écht zit en krijgt totale controle

NieuweStroom deelt kennis op een begrijpelijke manier. In jouw Klantportaal zie je niet alleen jouw werkelijke verbruik, maar ook de werkelijke beursprijzen.

Door inzicht in jouw verbruik per maand, per week, per dag en zelfs per uur verplaats je je verbruik deels naar goedkopere momenten. Dat geeft nog eens extra financieel voordeel en kan jouw CO2 uitstoot verminderen. Ook zorg je zo voor meer balans op het bestaande elektriciteitsnet.

Kosteloos bijdragen aan de energietransitie

Hoe meer mensen in Nederland gebruik maken van dynamische beursprijzen, des te meer balans op het energienet. Die balans is essentieel om de Nederlandse energietransitie zo snel en goedkoop mogelijk te laten slagen. Bekijk deze infographic van Duurzaam bedrijfsleven.

Geld verdienen en duurzaam bedrijfsimago met EerlijkLaden

NieuweStroom brengt slimme ondernemers unieke laadpalen waarmee u niet alleen voordeliger uw elektrische auto oplaadt, maar ook die van gastladers. Eerlijk Laden biedt daarmee niet alleen een besparing, maar geeft u zelfs de mogelijkheid extra inkomsten te verdienen.

 

Vraag direct je vrijblijvende gesprek aan met NieuweStroom

Mail je naam, bedrijfsnaam, leveringsadres(sen) en je telefoonnummer naar info@nieuwestroom.nl. Geef daarbij duidelijk aan dat je gebruik wilt maken van het collectieve aanbod via de samenwerking met BTM Parkstad.