L’Ortye transport & Milieu

L’Ortye is een familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1948 heeft ontwikkeld tot een veelzijdig en dynamisch transportbedrijf met diverse diensten voor de particulier, bedrijf en overheid.

De kans is groot dat u L’Ortye Transport en Milieu onderweg in Zuid-Limburg of elders tegenkomt! Een vijftigtal vrachtwagens met moderne communicatiemiddelen aan boord zijn voortdurend onderweg in Limburg, de Euregio en diverse bestemmingen in de Benelux.

Op het gebied van milieudiensten heeft L’Ortye een uitstekende reputatie opgebouwd. Alle soorten en maten containers zijn uit voorraad beschikbaar en zij staan altijd klaar met een vakkundig advies voor afvalbeheersproblematiek. De bemoeienis van L’Ortye gaat verder dan de afvalinzameling. L’Ortye heeft MVO hoog in het vaandel staan en werkt nauw samen met ondernemers om het ontstaan van afval tijdens de bedrijfsprocessen te minimaliseren. Door middel van uitgebreide rapportages ondersteunt L’Ortye haar klanten op het gebied van afvalmanagement. Hierdoor wordt het milieu gespaard en spaart de ondernemer kosten.

Ook binnen de samenwerking met Bedrijventerreinmanagement Parkstad Limburg (BTM) heeft L’Ortye een uitstekende reputatie opgebouwd in de afgelopen jaren. Sinds vele jaren voeren zij het project collectieve afvalinzameling uit voor de bedrijventerreinen in Brunssum, Landgraaf en Heerlen Noord. Dit gebeurt met scherpe tarieven en een uiterst goede klantenservice. Reden genoeg dus om onze samenwerking voort te zetten door L’Ortye te benoemen als key partner voor BTM.